Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanácsok és varázslás alapjai

2015.05.07

I. Mielőtt kiválasztunk bármilyen varázslatot, szerezzünk be minden hozzávalót és tegyük azt egy helyre, oda ahol a varázslatot végezzük. Ideális esetben ez az oltár közelében illetve rajta van. Nagyon fontos lépés, mert mialatt a varázslatot végezzük, nem hagyhatjuk el a helyünket.

II. Nyugodt órát válasszunk vagy csendes helyet, mert koncentrálnunk kell. Minden zavaró körülményt kiiktatni. Ha szülők vagy lakótársak vannak, kérjük meg őket, hogy most ne zavarjanak legalább egy óráig. Vagy nyugodtan csendbe végezd el a szertartást vagy sehogy.

III. Legtöbben lakóhelyünkön végezzük a szertartásokat. Ideális a saját szobánk vagy egy csendesebb zug esetleg pince/padlás.Ha valami ismeretlent idézünk meg érdemes valamilyen otthonunktól távol eső helyet választani.

Ha inkább a szabadban végezendő a szertartás akkor érdemes az udvaron vagy erdőben. Olyan helyet válasszunk ahol tábortüzet lehet gyújtani. A helymegfelelő tisztítása s a kör felvétele után a szabad kitűnő hont ad a szertartásnak. Minden szükségeset úgy vigyünk oda. Külterületen bármilyen sima felület kiváló oltár.

Ha beltéren vagyunk akkor érdemes a varázskörnek egy szőnyegnek lennie ami kör alakú. De mindenképpen érdemes felvenni a kört s ehhez akár krétával akár festékkel felfestheted.

IV. Fontos ha kört rajzolsz megidézni -a szertartás során- A Fároszok/Őrtornyok/Égtájak urait is akik védelmezik a kört a 4 égtáj által és a varázs végén el is kell köszönni tőlük!

V. Fontos a szertartáshoz megidézni Istenünk/Isteneinket vagy gondviselő szellemeket vagy egyéb számunkra fontos lényeket, s a szertartás végén elköszönni tőlük. És érdemes áldozatot ajánlani nekik.

VI. Egy másik cikkben leírtam az oltáron lévő tárgyakat azokat használd és tárold az oltáron.

VII. Mindig rímes legyen a varázslat!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.