Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mágikus név

2015.05.07

A név bár nem tűnik fontosnak bizony attól még az. Születéseddel kapsz egy születési számot

Tegyük fel 1999.01.01-jén születtél add össze a számokat. 1+9+9+9+1+1=30 ha dupla számot kaptál akkor a két számot újra add össze így egy egyjegyű számot kapsz (ha megint kétjegyű akkor megint add össze).

Így -ebben az esetben- 3-at kaptál. Nos igyekezz olyan nevet választani amelynek a betűinek az összege 3

A betűk számértéke:

A,B,C,D,E,F,G,H,I

J,K,L,M,N,O,P,Q,R

S,T,U,V,W,X,Y,Z,-

1,2,3,4,5,6,7,8,9

Ha neved megfelel születési számodnak megtarthatod. Egy wicca covenben viszont a beavatásnál viszon új nevet kapsz amit csak te és a coven többi tagja ismer.

Kosszútávon gondolkodj mert a név végleges! Válassz nevet, de ne csak a hangzása miatt, hanem a tulajdonságai miatt is.  Egy személy akik elég kreatív, neve tükrözheti művészetét vagy szakmáját. Választhatsz folklór vagy mitológiai gyökerű neveket is. Sok ember annak az állatnak a nevét foglalja bele, akit nagyon szeret. Figyelmeztetés: a pogány körökben mindig vannak népszerű állatok, többnyire a holló, a varjú (crow, raven), de sok macska is van.

Jó tanács : általánosan a Lord, a Lady, az Úr és a Hölgy az idősebbek vagy a vezetői tapasztalattal rendelkezők számára foglaltak. Nem sokan kedvelik, ha egy fiatal felveszi ezt a titulust. Néhány hagyomány pedig egyenesen gőgnek veszi, ha egy isten nevét veszed fel. Választhatsz olyan nevet ami elkötelezettségedet jelöli egy istenhez vagy istennőhöz, de ne másold le a neveiket!

Köztes megoldás lehet a továbbfejlesztett változat, mint pl. Hekira. Legyen személyre szabott neved!
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.